Quantum Touch

Quantum Touch is een uit Amerika afkomstige methode, ontwikkeld door Richard Gordon. Quantum Touch is een zachte healingstechniek, die tot stand komt door het creŽren van een hoog energieveld. Dit hoge energieveld ontstaat, doordat er een specifieke ademhaling en visualisatie wordt toegepast. Op de ontstane resonantie laat ik de cliŽnt mee resoneren. Door mee te resoneren worden er condities geschapen waardoor de cliŽnt zich kan afstemmen op een hogere trilling. Die trilling brengt een veranderende energiestroom op gang, waardoor het lichaam wordt geactiveerd om weer in balans te komen.

Waarom de naam Quantum Touch

Deze methode wordt Quantum-Touch vanwege het bewustzijn dat we op quantum, subatomisch niveau van eigenlijk het leven behandelen, dieper dan cel- en DNA-niveau.

Deze manier van werken heeft invloed op quantumniveau, subatomisch niveau en dat het doorwerkt in atomen, moleculen, cellen, weefsels. Zelfs botten zien en voelen we bewegen. Omdat we maar een beperkt bewustzijn hebben zien of ervaren we niet alle miljoenen veranderingen die plaatsvinden in de cellen of zelfs tot in de mitochondrien of de celveranderingen in het weefsel.

Waarbij kan Quantum Touch ingezet worden?

Rsi, knie en voetklachten, ontstekingen die ontstaan zijn uit verwondingen, migraine, ontspanning en slaapverbetering, ondersteuning bij emotionele problemen, het sneller helen van (sport)blessures en botbreuken, na een operatie om het genezingsproces sneller te laten verlopen, resultaten met rug- en nekklachten, gewrichtspijnen, concentratieproblemen, (chronische) vermoeidheid, stress en spanning(en), depressie en burn out, pijnbestrijding, blokkades opheffen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam activeren.

De werkwijze Quantum Touch

Met slechts een lichte aanraking worden de handen op de te behandelen plek geplaatst. De pijn kan zich soms verplaatsen. De handen volgen de pijn en worden ook verplaatst. Het is raadzaam na de behandeling veel water te drinken. Een behandeling kan van 60 tot 75 minuten duren dit is afhankelijk van uw klacht. De behandeling gebeurt volledig gekleed. De houding kan staand, zittend of liggend gebeuren. Botten en wervels trekken indien mogelijk door een lichte aanraking naar hun oorspronkelijke stand, ontstekingen en verwondingen genezen sneller, de pijn of klacht kan soms eerst even erger worden waarna verbetering optreedt.

Veranderingen kunnen nog 2-3 dagen na de behandeling optreden. Tijdens de behandeling kunnen sensaties als pijn, warmte, kou en tintelingen ontstaan en weer verdwijnen. Tijdens een staande behandeling kan het lichaam spontaan gaan bewegen. Dat hoort erbij. Oude emoties kunnen loskomen en verwerkt worden. Quantum Touch brengt ontspanning.

Voor verdere informatie en/of een eventuale afpraak verwijs ik u naar de contact pagina.